Dæk

Køb vinterdæk og sommerdæk til gode priser

Vi kan hos HC Auto tilbyde salg og service af alle former for dæk og hjul. Vi har et stort udvalg af forskellige vinterdæk og sommerdæk, og vi står klar hele året rundt med professionelle og dygtige medarbejdere, der har mange års erfaring inden for branchen, og som derfor med garanti kan hjælpe til den rette løsning. 

Alle vores produkter er af høj kvalitet, og med veluddannet mekanikere til arbejdet med dækkene, kan du være sikker på, at holdbarheden er i orden. Derudover er alle vores priser konkurrencedygtige og fordelagtige – både når det kommer til nye dæk og opbevaring af egne.

Vores mekanikere er billige, men dygtige – kom forbi, hvis du skal have skiftet dæk på din bil.

1
Tire close up
dæk

Opmagasinering af hjul og dæk hos os

Udover salg af sommerhjul og vinterhjul, tilbyder vi også opmagasinering af dæk til en god pris.

At få sine dæk opmagasineret kan være en særdeles god idé, da det vil spare plads i f.eks. skur eller garage, og samtidig kan du nemt og hurtigt få skiftet dine dæk hos os, når du kommer forbi.

Dæk

Vi har dæk til enhver bil

Det kan være forskelligt hvilke dæk, man har brug for, og om det er helårsdæk, sommerdæk eller vinterdæk har ikke den store betydning – vi er altid klar til at hjælpe.

Det er ingen hemmelighed, at et dæks holdbarhed er altafgørende for, hvor ofte det skal skiftes, og vi har derfor et stort fokus på at kæle for hver enkelt detalje, så et dæk holder i lang tid.

dæk

4-hjulsudmåling

Udover salg af dæk udfører vi alt indenfor 4-hjulsudmåling. Vi har det rette udstyr samt de rette eksperter på området. Du kan trygt overlade opgaven til os.

Kontakt os endelig for at høre mere. 

 

Dæk

Lad os høre fra dig i dag

Skulle du have brug for nogle helt specifikke vinterdæk, ønsker du sommerhjul med bestemt mønster eller er du på udkig efter et opbevaringssted til dine udskiftningsdæk, kan du kontakte vores dygtige personale, som gerne hjælper, rådgiver og svarer på spørgsmål angående vores dækservice og salg.

Ring på telefon 86 55 28 29 eller skriv på mail h.c.auto@mail.dk. Gå til Hjulskift.dk for at læse mere og booke i dag!

Skal du købe eller have skiftet dæk?

Book en tid her