Book Service

Booking

Autoriseret Bosch Car Service værksted

Hos HC Auto er vi autoriseret Bosch Car Service værksted, hvilket betyder, at vi er en del af et næsten 100 år gammelt fællesskab for kvalitetsbevidste autoværksteder. Vores dygtige medarbejdere arbejder desuden efter de anbefalinger, som kommer direkte fra Bosch, og det betyder, at innovation og at følge udviklingen i vores branche er en naturlig del af vores hverdag med Bosch service.

Tryghed er nøgleordet, når vi tager imod din bil, servicerer den, og leverer den tilbage – og det kommer alt sammen af, at Bosch Car Service er noget helt specielt.

Hvad kan du forvente?

Fordi vi er en del af Bosch Car Service, har du garanti for, at vi lever op til nogle helt særlige servicekrav, og løfter. Selvom vores medarbejdere er særdeles dygtige og veluddannede, giver løfterne mulighed for at skabe tilfredsstillende resultater hver dag. Serviceløfterne er bl.a.:

Din bil skal holdes serviceret

Det er enorm vigtigt at holde din bil serviceret, og du skal derfor sørge for at få lavet de anbefalede regelmæssige serviceeftersyn på bilen. Under bilservice kontrollerer vi en lang række kontrolpunkter herunder også hvilke dele som bør udskiftes. Ofte ser vi, at bilerne vi har inde til bilservice, skal have skiftet motorolie, oliefilter, brændstoffilter, tandrem samt meget mere. Med bilservice sørger vi for, at din bil bliver vedligeholdt, så den er i god stand og uden nogle mangler.

Holder du ikke din bil serviceret, er der stor risiko for at bilen på sigt vil bryde sammen. Ofte er de afgørende faktorer for et sammenbrud, ikke nogen du oplever problemer med i hverdagen. Netop derfor kommer det ofte som et chok når bilen pludseligt vælger at sige fra. Sker dette vil det udover at bilen nu kræver mere end blot et serviceeftersyn også ofte blive en langt større økonomisk omkostning, da større reparationer vil være nødvendige. Med et serviceeftersyn hos HC Auto kan du være sikker på, at vi gennemtjekker hele bilen og sikre at din bil er komplet køreklar.

Der findes mange forskellige former for service af biler og kvaliteten heraf varierer alt efter hvor du vælger dit serviceeftersyn. Hos HC Auto kan du være sikker på at få en korrekt service, da vi følger de opsatte serviceløfter fra Bosch service. Er du i tvivl om din bil trænger til service, bør du følge de anvisninger, der følger med til bilens servicebog. Det er meget forskelligt alt efter hvilken bil du har, hvor ofte den bør gennemgå et serviceeftersyn. Hold dig opdateret på hvilke forhold der gør sig gældende for din bil, så kan du være sikker på altid at have en serviceret bil, der holder mange år endnu.

Optimal service til din bil

Et højt serviceniveau er netop det, som hænger sammen med Bosch Car Service, og derfor kan du være sikker på, at vi hos HC Auto giver din bil optimal service – uanset hvilken bil der er tale om. Vi sætter en ære i at imødekomme dine ønsker, og samtidig sørger vi altid for, at kvalitet og faglighed kommer først.

Hos HC Auto har vi altid kunden i fokus – især når vi snakker service på din bil. Vi laver serviceeftersyn efter dine behov, så om du har behov for en komplet bilservice eller noget mere konkret, så klare vi opgaven. Med en god kommunikation og tæt dialog med kunden laver vi tilfredsstilende og professionelle bilservices. Vores erfarende, veluddannede og entusiastiske mekanikere sikre dig en god oplevelse, så du føler dig i trygge hænder når vi laver bilservice for dig. Vi kender til alle de nyeste teknologer og principper indenfor alle slags biler, så vi kan give dig en god oplevelse med fornuftige og holdbare resultater.

Er du interesseret i at høre mere om vores boch car service, eller har du spørgsmål til bilservice kan du fange vores kyndige personale på telefon 86 55 28 29 eller på mail h.c.auto@mail.dk. Vi står altid klar til at hjælpe!

Vores lokation

HC Auto A/S

Book en tid eller ring hvis du har spørgsmål

Book en tid her