Dækcenter

Dæk til vinter og sommer brug

Køb vinterdæk og sommerdæk til gode priser

Skal du have skiftet til vinterdæk eller sommerdæk? Hos HC Auto tilbyde salg og service af alle former for dæk og hjul. Vi har et stort udvalg af forskellige vinterdæk og sommerdæk, og vi står klar hele året rundt med professionelle og dygtige medarbejdere, der har mange års erfaring inden for branchen, og som derfor med garanti kan hjælpe til den rette løsning. 

Alle vores produkter er af høj kvalitet, og med veluddannet mekanikere til arbejdet med dækkene, kan du være sikker på, at holdbarheden er i orden. Derudover er alle vores priser konkurrencedygtige og fordelagtige – både når det kommer til nye dæk og opbevaring af egne. Kontakt os for priser. 

Vores mekanikere er billige, men dygtige – kom forbi, hvis du skal have skiftet dæk på din bil. 

1.jpg
tire-close-up.jpg
Dækhotel i Odder

Opmagasinering af hjul og dæk hos os

Hos HC Auto i Odder tilbyder vi også dækhotel. Det betyder, at vi kan opbevare dine dæk, når sæsonen er slut. Så står de klar hos os, indtil det igen er tid til at skifte til enten sommerdæk eller vinterdæk.

Vi tilbyder opmagasinering af dæk til en favorabel pris. Det kan være en klog idé at få dine dæk opmagasineret, da det frigiver plads i for eksempel skuret, garagen, kælderen eller lignende. Samtidig kan du let og hurtigt få skiftet dine dæk hos os, når du kigger forbi.

Så uanset om du kommer fra Aarhus, Skanderborg, Horsens eller Odder, står vi klar til at hjælpe med opbevaringen af dine dæk. Kontakt os for mere info. 

Helårsdæk, vinterdæk og sommerdæk

Vi har dæk til enhver bil

Det kan være forskelligt hvilke dæk, man har brug for, og om det er helårsdæk, sommerdæk eller vinterdæk har ikke den store betydning – vi er altid klar til at hjælpe. 

Det er ingen hemmelighed, at et dæks holdbarhed er altafgørende for, hvor ofte det skal skiftes, og vi har derfor et stort fokus på at kæle for hver enkelt detalje, så et dæk holder i lang tid. Har du brug for nye dæk? Så besøg vores værksted i Odder, tæt på Aarhus, Skanderborg og Horsens.  

Hjul justering

Få justeret dine hjul med en
4-hjulsudmåling

Udover salg af dæk udfører vi alt indenfor 4-hjulsudmåling. Vi har det rette udstyr samt de rette eksperter på området. Du kan trygt overlade opgaven til os.

4-hjulsudmåling, også kendt som 4-hjulsjustering eller 4-hjulsopmåling, er en proces inden for bilvedligeholdelse, hvor man måler og justerer indstillingerne for hjulenes vinkler på alle fire hjul på en bil. Formålet med en 4-hjulsudmåling er at sikre, at hjulene er korrekt justeret i forhold til bilens specifikationer og producentens anbefalinger. Dette bidrager til flere aspekter af bilens ydeevne, køreegenskaber og dækets levetid.

Kontakt os endelig for at høre mere. 

 

Bestilling af specialdæk

Lad os høre fra dig i dag

Skulle du have brug for nogle helt specifikke vinterdæk, ønsker du sommerhjul med bestemt mønster eller er du på udkig efter et opbevaringssted til dine udskiftningsdæk, kan du kontakte vores dygtige personale, som gerne hjælper, rådgiver og svarer på spørgsmål angående vores dækservice og salg.

Ring på telefon 86 55 28 29 eller skriv på mail h.c.auto@mail.dk. Gå til Hjulskift.dk for at læse mere og booke i dag!

Skal du købe eller have skiftet dæk?

Book en tid her
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Hos HC Auto er der mulighed for at leje en trailer. Udlejningen er til erhverv og privat brug.
Prisen for at leje en trailer er 500 kr. pr. dag eks. moms. Ring til Henrik på 40 90 42 694