Værksted

Værksted

AutoVærksted

Om vores autoværksted

Hos HC Auto får vi mange nye kunder gennem anbefalinger. Det er vi stolte over – og sådan skal det blive ved med at være!  Vi behandler kunderne, som vi gerne selv vil behandles – og vi kan lide at have det godt!

HC Auto er medlem af Autobranchen og Dansk Bilbrancheråd.

Værksted

Vi tilbyder disse værkstedsydelser:

Værkstedet

Autoværksted med professionalisme og faglighed i højsædet

Hos HC Auto har vi i mange års erfaring med reparation og vedligeholdelse af alle typer af biler på vores autoværksted.

Vores medarbejdere på bilværkstedet er veluddannede automekanikere med stor viden og faglig dygtighed, når det kommer til biler, og professionalisme, omhu og stolthed er altid i højsædet, når vi arbejder. Vi sørger for løbende at efteruddanne vores mekanikere, så de altid kender til de nyeste metoder og principper indenfor området. På den måde kan du være sikker på at få repareret din bil på den mest effektive, optimale og sikre måde.

Vores bilværksted er stort, hvorfor vi hjælper mange forskellige kundetyper og biltyper, og selvom vores arbejde er af høj kvalitet og serviceniveauet er højt, er priserne yderst konkurrencedygtige. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af det arbejde vi laver, og derfor leverer vi altid tilfredsstillende og holdbarer resultater, så du kan få glæde af din bil lang tid fremover.

Værkstedet

Tryghed og dialog kommer først

Vi sætter en ære i at reparere og vedligeholde biler, men vi ved også, at tilfredse kunder kommer tilbage og samtidig anbefaler os til andre, hvorfor vi altid sørger for, at vores kunder er tilfredse, når de kører fra vores bilværksted.

Det gør vi bl.a. gennem tæt dialog med den enkelte kunde, så du kan føle dig helt tryg, når du sender din bil til vores autoværksted. Kommunikation er en vigtig faktor når det kommer til at få lavet din bil hos os. Vi sikrer os altid, at kunden er 100 % indforstået med hvad vi reparerer samt prisen herfor, så du aldrig kommer til at stå uforstående tilbage. Vi gennemgår de fejl, og mangler, vi ønsker at reparere, så du har vished om, hvad der sker med din bil. Vi oplever at mange har en enorm stor kærlighed til sin bil, og det kan derfor af gode grunde ofte være et ømt punkt at skulle aflevere sin bil på autoværksted. Med god kommunikation og professionelle mekanikere sørger vi derfor for, at du føler dig helt tryg ved at aflevere din bil på vores bilværksted – og glæde dig til at få en velfungerende bil hjem igen.

Vi er medlem af brancheforeningen Danmark, og er samtidig en del af ’Bosch Car Service’ hvilket er din sikkerhed for, at alt arbejde er udført med omhu.

Værkstedet

Omhu og kærlig pleje

Omhu og kærlig pleje er omdrejningspunktet på vores autoværksted. Her er din bil i trygge hænder. Det er vigtigt for os, at du føler dig tryg ved at sende din bil til reparation her.
Alle medarbejdere hos HC Auto er veluddannede mekanikere med mange års erfaring og viden om biler.

Vi arbejder alle med omhu og professionel stolthed. Det er din garanti for en bil i tip top stand. Vi sætter en ære i at aflevere en klargjort bil, der fremstår flot og 100 % færdig i alle detaljer.

I november 2009 udvidede vi værkstedet med 300 m2. Både værkstedsdelen og salget af biler vokser støt, siden vi for otte år siden åbnede HC Auto på Rønhøjvej 15. Henrik Christensen har været selvstændig med reparation og salg af brugte biler i over 20 år.

Vi har gode tilbud til erhvervskunder – kontakt Henrik på tlf. 86 55 28 29 og få en snak om, hvad vi kan tilbyde dig som erhvervskunde.

Vi støtter også lokalsporten i Odder. Det er vigtigt for os at være en aktiv medspiller i lokalområdet, derfor støtter vi mange former for sport i Odder – håndbold, fodbold, cykling og meget mere. Vi ønsker at bidrage til vores lille lokalsamfund, så vi kan gøre en forskel for andre – også udenfor autoværkstedet.

car-rental-concept-man-holding-car-key-in-hand.jpg
Vil du høre mere?

Kontakt os og hør mere

Hvis du vil høre mere om vores autoværksted nær Århus, og hvad vores dygtige automekanikere kan gøre for dig, kan du kontakte dem på telefon 86 55 28 29 eller på mail h.c.auto@mail.dk. Vi holder til i Odder der ligger tæt på Århus, Skanderborg og Horsens.  

Køber du en brugt bil hos os, sælger vi ekstra udstyr til nettopriser – det kan være vinterdæk eller alufælge.

partnere

Vores partnere

Autotjek

100% autotjek

Bosch service

Car Service

AutoBranchen brugtbil

- Sikker og gennemskueligt bilhandel

F D M

Samarbejdspartner

Kontakt oshvis du har spørgsmål om værkstedet

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.