Biludlejning

Biludlejning

Biludlejning

Lej bil i Odder nær Århus

Fra vores værksted og bilforhandler i Odder nær Århus tilbyder vi hos HC Auto mulighed for biludlejning. Er du derfor ude efter en bil til korttidsleje eller en bil til brug over en længere periode, kan du komme forbi os for en snak om, hvad vi kan gøre for dig.

Alle vores udlejningsbiler er naturligvis synet og er velkørende, og det professionelle personale sørger for, at du er godt kørende fra starten med faglig viden om hver enkel bil.

DSC05471-scaled.jpg
DSC05424-scaled.jpg
Biludlejning

Biludlejning med fokus på dig

Når det kommer til billeje, er det vigtigt, at der tages højde for den enkeltes ønsker, hvorfor vi altid sørger for at samarbejde med den enkelte kunde, så den bil, som der lejes, passer til de krav og behov, som kunden har.

Fokus er altså på dig, når du lejer bil hos os. Selvom alle bilerne er af høj kvalitet, er vores biludlejning fordelagtig – både fordi, den har dig i fokus, men også fordi prisen er fastsat således, at den er både konkurrencedygtig og særdeles fornuftig iht. andre udlejningssteder.

Biludlejning

Vi glæder os til at se dig!

Hos vores autoriserede værksted og vores store bilforhandler finder du 13 dedikerede medarbejdere, som hver dag arbejder for at skabe gode biloplevelser for alle kunder.

Vi har hovedsæde i Odder, og du kan komme forbi eller kontakte os på telefon 86 55 28 29 eller på mail h.c.auto@mail.dk.

Book udlejningsbil hos

HC Auto A/S

Vi tilbyder også brugte biler bla. i mærkerne Audi, BMW mm.

Book en tid eller ring, hvis du har spørgsmål om biludlejning

Book en tid her
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.