Airconditionservice

Airconditionservice

Køler dit anlæg ikke som det skal

Tilbud på Klimaservice kun 599.-

  • En visuel kontrol af anlægget
  • Vakuumtest
  • Test af køleevne før og efter service
  • Test af anlæg for at kontrollere utætheder
  • Tømning og tørring af anlæg
  • Tjek af behov for påfyldning af ekstra kølemiddel, sporemiddel eller kompressorolie

Kampagnepris 599 kr. gældende til 31. august 2024. Ekskl. kabinefilter. Inkl.kølemiddel op til 75 g. 
R1234yf og 150g R134a Merudgift for el og hybridbiler kan forekomme.

Hvorfor er det vigtigt med klimaservice?

Airconditionservice hos Bosch Car Service Odder

Hvornår fik du sidst udført service på eller tjekket din bils airconditionanlæg? Med regelmæssig kontrol af dit AC-system får du en mere jævn drift og undgår store reparationer, der kræver både tid og penge.

Et AC-system sørger ikke kun for en behagelig temperatur i kabinen. Det filtrerer også luften udefra, så du ikke indånder udstødningsgasser og andre emissioner. Du kan sagtens opleve, at bilens aircondition fungerer dårligt, uden at du er klar over det. I sådanne tilfælde indånder du og dine medpassagerer udstødningsgasser og anden forurening udefra, som kan være skadelige for helbredet. Derfor er det også meget vigtigt at udskifte filteret i kabinen med jævne mellemrum. Snavset i ældre filtre er den perfekte grobund for bakterier og skimmelsvamp, når det er koldt ude. Sørg derfor for at udskifte filteret en gang om året, hver 1500 mil eller ifølge producentens anbefalinger.

Et optimalt fungerende airconditionanlæg skåner også miljøet og forhindrer lækage af kølemiddel. I tilfælde af lækage er det ikke tilstrækkeligt blot at genopfylde airconditionanlægget. Vi testtrykker og foretager fejlsøgning af dit airconditionanlæg, så du ved, om noget i systemet skal udbedres.

Gode råd til vedligeholdelse mellem serviceintervallerne på dit klimaanlæg

Mellem dine servicebesøg hos os kan du gøre en række ting for at vedligeholde dit klimaanlæg bedst muligt:

  1. Bekæmp lugtgener: Hvis du oplever lugtgener fra dit klimaanlæg, skyldes det højst sandsynligt bakteriedannelse i dit ventilationsanlæg. Brug en bakteriedræbende rensevæske, som du sprøjter ind i anlægget.

  2. Forebyg bakteriedannelse: Hvis det er meget varmt en dag, du kører, er det en god idé at slukke dit klimaanlæg et stykke tid før, du ender din kørsel. På den måde minimerer du risikoen for, at der dannes flere bakterier i dit klimaanlæg.

  3. Regelmæssig service: Det er en god idé at få klimaservice regelmæssigt, så du er sikker på, at dit klimaanlæg altid fungerer optimalt. Vi udfører det altid til en god pris.

Besøg Bosch Car Service Odder for professionel airconditionservice og nyd fordelene ved et velfungerende klimaanlæg.

 
 

Ring endelig hvis du har spørgsmål

Book en tid her
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.