Leasing

Vi finder bilen til dig!

Leasing af bil hos HC Auto

Leasing af biler

Har du overvejet af lease din næste bil? Så er det værd at tage et kig her på siden, hvor HC Auto har gjort det simpelt for dig. Vi tilbyder privatleasing, hvor netop dine behov er i fokus. Ud fra en dialog omkring dine ønsker og forudsætninger tilbyder vi individuel professionel rådgivning, samt gennemskuelige aftaler på leasing af bil. Hvis du vælger privatleasing med en serviceaftale, får du mulighed for at køre i en bil til en fast månedlig ydelse. Når du tegner en kontrakt til privatleasing, kan du på forhånd se alle leasingudgifterne, som gør det muligt for dig at skabe overblik over dine udgifter til bilen. 

 

Omkostninger

Bilomkostningerne bliver samlet i faste månedlige udgifter, så du ikke pludseligt får uforudsete udgifter for eksempelvis vedligehold og reparation. Samtidig har du som kunde ikke bundet penge i bilen, og du skal derfor ikke bekymre dig om eventuelle værditab på bilen. Det skaber en stor økonomisk tryghed for dig og giver en stabil biløkonomi!

Leasingtilbud

Hos HC Auto har vi leasingtilbud på biler i alle klasser, farver og størrelser. Uanset om du er på udkig efter en rummelig familiebil, en fornuftig pendlerbil, en eksklusiv sportsvogn eller den hidtil uopnåelige drømmebil, så laver vi en fornuftig leasingaftale til dig. Når du privatleaser, vælger du ud fra det kørselsbehov, der er tilpasset dig, som er estimeret ud fra dit forventede kilometerforbrug. Den månedlige ydelse afhænger nemlig af, det antal kilometer du årligt kører i bilen. 

Den gennemsnitlige standardsats for privatleasingbiler er 15.000 km, men det er slet ikke unormalt, at du har et kilometerforbrug, der overstiger det. Hvis du eksempelvis forventer at have et årligt kørselsbehov på 25.000 km., og du leaser i 36 måneder, betyder det, at du i hele perioden må køre 75.000 km. til den pris, du leaser til. Da bilens kørte kilometer har indflydelse på bilens restværdi, vil du i tilfælde af overkørte kilometer blive opkrævet et beløb, som er defineret i kontrakten pr. kilometer. Hvis dit kørselsbehov ændrer sig betydeligt, vil det derfor være en god idé at henvende dig til os med henblik på at få reguleret kontrakten. Alternativt kan du sætte det forventede kørselsforbrug lidt højere end dit egentlige estimat, hvis du vil undgå ekstraregninger. Det er i vores interesse, at du får et godt leasingforløb!

Leasing og rådgivning

Ved leasing bindes du kun i den periode, du selv vælger at tegne aftalen for. Du kan dermed ubesværet udskifte bilen efter endt leasingperiode. Samtidigt er der en del penge at spare, da registreringsafgiften på leasingbilen er lavere, end den ville være på en ny bil. Leasing giver dig dermed en større frihed og kan spare dig for mange penge!

Hos HC Auto vil vi meget gerne rådgive og hjælpe vores kunder individuelt med at finde den optimale løsning. For os er det meget vigtigt at vi hjælper dig med at få den bedste og mest korrekte restværdi på bilen, da det er afgørende for en sund biløkonomi og en god oplevelse.
Hvis du har brug for rådgivning i forhold til leasing, så er du velkommen til at kontakte os på 86 55 28 29 / 40 90 42 69 eller h.c.auto@mail.dk.

Du er også meget velkommen til at besøge os på vores værksted i Odder.

 

HC Auto A/S

Overvejer du at sælge din bil?

Ring på 86 55 28 29 eller benyt kontaktformularen herunder. Vi står klar til at hjælpe dig

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.