Bilsyn Plus

Bilsyn Plus

Bilsyn Plus i Odder

I Danmark er det lovpligtigt fra tid til anden at sørge for, at ens bil kommer til syn og bliver godkendt. Skal din bil snart til syn, kan du med fordel køre den omkring HC Auto i Odder. Hos HC Auto udfører vi billige og effektive bilsyn, således at du hurtigst muligt kan have din bil tilbage på vejene. Finder vi fejl eller mangler på bilen, kan vi desuden tilbyde at reparere disse til lave priser.

Bilsyn plus er et særligt tilbud til de af vores kunder, der skal have deres bil til det rutinemæssige syn. Vores bilsyn plus mekanikere beskæftiger sig udelukkende med syn af biler og kan dermed opfange eventuelle skader eller mangler på rekordtid. Skulle der ske at være fejl på din bil, der betyder, at bilen skal være til længerevarende reparation, har du hos HC Auto desuden mulighed for at låne en lånebil.

Har du spørgsmål til synet af din bil

Hvornår skal min bil synes? Hvad koster et syn? Dette er kun en brøkdel af de spørgsmål, som vi hver dag modtager fra vores kunder vedrørende syn. Der findes dog ikke noget endegyldigt svar på nogle af disse, fordi det ligesom alt andet afhænger af bilens mærke, alder og stand. Som udgangspunkt skal de fleste biler godkendes ved syn hvert andet år – og datoen for dette noteres i bilens servicebog.

Er du alligevel i tvivl, eller er der andet, vi hos HC Auto kan hjælpe dig med? Så er du mere end velkommen til at kontakte os allerede i dag på telefon 86 55 28 29 eller via formularen her på siden. Vi ser frem til at høre fra dig.

Vores værksted og bilhandel er beliggende i Odder, hvor du også kan komme forbi til en snak om, hvordan din bil bør synes og hvornår. 

Bilsyn priser helt i bund

Hos HC Auto i Odder har vi en ambition om at være billigst og bedst. Hos os tror vi på, at kvalitet sagtens kan gå hånd i hånd med lave priser, og vi forsøger derfor at holde alle vores syn og reparationer så omkostningsfrie som muligt.

Og hvordan gør vi så det? For det første har vi nogle yderst fordelagtige aftaler med vores leverandører, der gør, at vi kan udskifte reservedele til rekordlave priser. Desuden har vi hos HC Auto fokus på effektivitet i vores arbejde, hvilket vil sige, at du som kunde ikke kommer til at betale ekstra timeløn til langsomme mekanikere. Mangler du et billigt og troværdigt autoværksted i nærheden af Odder, kan du altså trygt kigge forbi HC Autos synshal.