Bilsyn Plus

HC Auto - Bosch Car Service

Bilsyn foretaget af dygtige og erfarne medarbejdere

At få sin bil synet er altafgørende for, om bilen er lovlig at køre i, hvorfor syn ikke kan undlades. Hos HC Auto har vi Bilsyn Plus, som hver dag beskæftiger sig med at syne biler af mange slags for både private og erhverv. 

Vi gør det nemt for dig ved at være en alt-i-en løsning, så hvis din bil skal repareres efter synet, har du mulighed for lånebil, og vores dygtige automekanikere kan tager sig godt af din bil.

Overskuelige tariffer

Mere om bilforsikring

Har du brug for at få svar på spørgsmål angående vores synstilbud eller muligheden for at få klargjort din bil til syn hos os, kan du henvende dig i synshallen for mere information, skrive til os på mail hcautoodder@gmail.com eller ringe til os på telefon 86 55 28 29.

Vores værksted og bilhandel er beliggende i Odder, hvor du også kan komme forbi til en snak om, hvordan din bil bør synes og hvornår.

HC Auto - Bosch Car Service

Konkurrencedygtige priser er din fordel

Vores bilsyn laves naturligvis efter de gældende regler og love, og efterfølgende bliver synet tilføjet synsrapporten, så man nemt og hurtigt efterfølgende kan finde frem til bilens stand.

Alle din syn, som vi foretager, er af høj kvalitet, men det betyder ikke, at de koster en bondegård – vores priser er særdeles fordelagtige, og rabatordninger er desuden en del af det. Det betyder følgende

partnere

Vores partnere

Autotjek

100% autotjek

Bosch service

Car Service

AutoBranchen brugtbil

- Sikker og gennemskueligt bilhandel

F D M

Samarbejdspartner

Book en tid eller ring hvis du har spørgsmål om bilsyn

Book en aftale her