Mekanikere

Vil du høre mere?

Din lokale og billige mekaniker i Odder

En mekaniker  bør altid være veluddannet og fagligt dygtig, således at din bil bliver behandlet på den rigtige og bedst muligt måde – og det kan vi hos HC Auto garantere. Alle vores medarbejdere har en baggrund og længere erfaring inden for branchen, og vi arbejder altid med professionalisme og kyndighed for øje.

Hver dag er bilsyn, reparationer, udlæsning af fejlkoder og meget andet blandt de opgaver, som der arbejdes med, hvorfor det dygtige personale også står klar til at give dig en hånd med din bils mekanik.

DSC05418
Mekanikere

Service der overgår dine forventninger

Vi gør det nemt for dig, når du skal have repareret din bil ved, at vi afhenter din bil og desuden kan tilbyder dig en lånebil.

Samtidig kan du være sikker på, at der bliver taget kærlig hånd om din egen bil, for vores mekanikere arbejder ikke bare med faglighed i højsædet – de er yderst målrettede og effektive, hvorfor vi kan tilbyde dig reparation til en god pris, som samtidig er færdig på kort tid, så du igen kan være godt kørende.

Mekanikere

Hvad kan vores mekanikere gøre for dig?

Vi er ikke bange for at indrømme, at vores store passion for biler gør, at vi har et bredt kompetence bredt, som giver os muligheden for at hjælpe med mange forskellige opgaver.

Selvom vores kompetencer er mange, arbejder vi altid specialiseret og tilpasset, når det kommer til den enkelte bil – uanset opgaven. Vores mekanikere kan bl.a. hjælpe med følgende:

mekanikere

På udkig efter en billig mekaniker?

Så tøv ikke med at kontakte vores professionelle medarbejdere i dag! Du kan ringe på telefon 86 55 28 29 eller skrive på mail h.c.auto@mail.dk, hvis du vil høre mere om, hvad vi kan gøre for dig.

partnere

Vores partnere

Autotjek

100% autotjek

Bosch service

Car Service

AutoBranchen brugtbil

- Sikker og gennemskueligt bilhandel

F D M

Samarbejdspartner
Kontakt os!

Overvejer du at sælge din bil?

Vi mangler gode brugte biler - ring og få en snak med os om hvordan vi kan hjælpe dig. Ring på 86 55 28 29