Minigraver

Lej en minigraver hos HC Auto Odder

Står du over for et renoverings- eller nedrivningsprojekt og har i den forbindelse brug for en god og slidstærk minigraver, så kan HC Auto hjælpe dig. Vi tilbyder minigravermaskiner til leje til både private og virksomheder og kan garantere, at du modtager en fuldt funktionsdygtig minigraver, som er klar til selv de hårdeste opgaver.

Fordi vi ønsker at presse prisen helt i bund til vores kunder, kan du hos HC Auto Odder leje minigravere i lige den periode, du ønsker. Skal du kun bruge maskinen en enkelt dag, kan du hos os finde priser helt ned til 700 kroner plus moms. Ønsker du at leje minigraveren i en længere periode, er dette naturligvis også en mulighed.

Kubota C 10 - klar til udlejning

Hos HC Auto udlejer vi entreprenørmaskiner. Vi tilbyder nye minigravemaskiner, motorbøre og stamper til erhverv og privat brug.
Du kan enten leje vores Kubota C10 på 1 ton, der kun måler 75 cm. i bredden, til 700 kr. pr. dag (+moms).

Ring til Henrik på 40 90 42 69

Minigraver leje Odder - vælg en minigraver, der dækker dit behov

Fordi vi ved at kravene til en minigraver kan variere alt efter opgavens omfang, har vi hele to slags minigravere at vælge imellem. Vi vil naturligvis hjælpe med rådgivning, således at du vælger den rigtige maskine til dit behov.

Den første minigraver er en lille og smart model fra Kubota. Denne model vejer ét enkelt ton, og så er den kun 75 centimeter bred. Dette betyder, at den er nem at transportere, og at den kan komme igennem selv relativt smalle åbninger. Vælger du denne model, kan du leje den hos os for helt ned til 700 kroner plus moms.

Den anden minigraver er en lidt større model fra Volvo. Denne maskine kan med sin vægt på to tons løfte meget tunge objekter og er ideel til de lidt større byggeprojekter. Derudover skal det nævnes, at minigraveren fra Volvo er overdækket med tag. Dermed er denne maskine et godt valg, hvis arbejdet skal udføres udendørs i alt slags vejr. Hvis du vil leje denne minigraver, starter prisen for en enkelt dag på kun 1200 kroner plus moms.

Leje af minigraver og andre entreprenørmaskiner

Hos HC Auto er det nemt at få fat på en minigraver til dine gør-det-selv projekter. Foruden minigraverne udlejer vi desuden også motorbører og stamper. Lej en minigraver alene eller i kombination med nogle af vores andre maskiner. Er du i tvivl om, hvilke entreprenørmaskiner der vil være det rigtige valg til netop dit projekt, så skal du endelig ikke tøve med at kontakte os. Vi ved naturligvis hvilke opgaver vores maskiner kan udføre og vil med glæde hjælpe dig godt i gang med dit næste byggeprojekt.